|
000
| 00000cam a2200000 a 4500 |
---|
001 | 6629 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | 6776 |
---|
005 | 202105100947 |
---|
008 | 040621s1979 | eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
010 | |a 79118194 |
---|
020 | |a0840320426 |
---|
035 | ##|a5709348 |
---|
039 | |a20210510094748|banhpt|c20181219151528|danhpt|y20040621000000|zhangctt |
---|
040 | |aDLC|cDLC|dDLC |
---|
041 | 0 |aeng |
---|
044 | |aenk |
---|
050 | 00|aTX911.3.M27|bI57 1979 |
---|
082 | 04|a658.91|bINT |
---|
245 | 00|aIntroduction to hotel and restaurant management :|ba book of readings /|ccompiled and edited by Robert A. Brymer. |
---|
250 | |a2d ed. |
---|
260 | |aDubuque, Iowa :|bKendall/Hunt Pub. Co.,|cc1979. |
---|
300 | |axii, 265 p. :|bill. ;|c24 cm. |
---|
650 | 00|aHotel management. |
---|
650 | 00|aRestaurant management. |
---|
650 | 17|aQuản lí|xKhách sạn|xNhà hàng|2TVĐHHN. |
---|
653 | 0 |aKhách sạn |
---|
653 | 0 |aNhà hàng |
---|
653 | 0 |aHotel management |
---|
653 | 0 |aQuản lí |
---|
653 | 0 |aRestaurant management |
---|
700 | 1 |aBrymer, Robert A. |
---|
852 | |a100|bTK_Tiếng Anh-AN|j(1): 000011230 |
---|
890 | |a1|b19|c0|d0 |
---|
|
|
Dòng |
Mã vạch |
Vị trí |
Giá sách |
Ký hiệu PL/XG |
Phân loại |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
1
|
000011230
|
TK_Tiếng Anh-AN
|
|
658.91 INT
|
Sách
|
1
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào