Dòng Nội dung
1
Hospitality facilities management and design / David M. Stipanuk.
East Lansing, Mich : Educational Institute, American Hotel & Lodging Association, c2002.
xiii, 595 p. : ill. ; 23 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
2
Introduction to hotel and restaurant management : a book of readings / compiled and edited by Robert A. Brymer.
Dubuque, Iowa : Kendall/Hunt Pub. Co., c1979.
xii, 265 p. : ill.; 24 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:19) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
3
Le Franỗais de l hụtellerie et de la restauration / H. Rener, U. Renner, G.Tempesta.
Paris : Cle International, 2002.
126 p. : ill. ; 30 cm.


Đầu mục:2 (Lượt lưu thông:49) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
4
Le Franỗais de l hụtellerie et de la restauration H. Rener, U. Renner, G. Tempesta.
Paris : Cle International, 2002.
1 cassette.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Managing customer s satisfaction with waiting time for meals in alfresco s restaurants in Hanoi : A thesis submitted as a requirement for the degree of Bachelor of Business administration and Toursim / Nguyễn Thị Quỳnh Anh.
Hà Nội : Đại học Hà Nội, 2011.
106 p. : Minh hoạ biểu đồ; 30 cm.


Đầu mục:3 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)