Dòng Nội dung
1
Food and beverage management / Bernard Davis , Andrew Lockwood, Peter Alcott, Ioannis S. Pantelidis .
London : Routledge, 2018
379 p. ; 30 cm.


Đầu mục:2 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)
2
Food and beverage service / John A. Cousins, Dennis Lillicrap, Suzanne Weekes
Abingdon, Oxon : Hodder Education, 2014
xiv, 466 p : ill. ; 29cm.

Understand both the key concepts and modern developments within the global food and beverage service industry with this new edition of the internationally respected text
Đầu mục:2 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)
3
Foodservice organizations : a managerial and systems approach / Marian C. Spears.
Englewood Cliffs, N.J. : Princeton Hall, c1995.
xvii, 782 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:2 (Lượt lưu thông:7) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
4
Management of food and beverage operations / Jack D. Ninemeier
Lansing, Michigan : Hotel & Lodging Educational Institute, 2016
xiii, 394 p.: ill.; 23cm.


Đầu mục:2 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
West & Wood s introduction to foodservice / [edited by] June Payne-Palacio, Monica Theis.
Upper Saddle River, N.J. : Merrill, c1997.
xvii, 606 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:2) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)