- Sách
- Ký hiệu PL/XG: 641.013 BEA
Nhan đề: The beauty of Korean food, with 100 best-loved recipes :
DDC
| 641.013 |
Nhan đề
| The beauty of Korean food, with 100 best-loved recipes : the research and development project for the standardization of Korean cuisine / text by Institute of Traditional Korean Food ; translated by Kiyung Ham, Richard Harris. |
Thông tin xuất bản
| Elizabeth, NJ :Hollym,2007. |
Mô tả vật lý
| 261 p.;26 cm. |
Phụ chú
| Tủ sách thầy Nghiêm Việt Hương |
Thuật ngữ chủ đề
| Hàn Quốc |
Thuật ngữ chủ đề
| Cookery-Korean |
Thuật ngữ chủ đề
| Nghệ thuật ẩm thực-Hàn Quốc-TVĐHHN |
Từ khóa tự do
| Nghệ thuật ẩm thực |
Từ khóa tự do
| Ẩm thực |
Từ khóa tự do
| Hàn Quốc |
Địa chỉ
| 100TK_Tiếng Hàn-HQ(1): 000086751 |
|
000
| 00000nam a2200000 a 4500 |
---|
001 | 36078 |
---|
002 | 1 |
---|
004 | 46534 |
---|
005 | 201805151034 |
---|
008 | 151120s2007 ja| jpn |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a9781565912533 |
---|
035 | |a1456395126 |
---|
035 | ##|a318534150 |
---|
039 | |a20241201164737|bidtocn|c20180515103435|danhpt|y20151120155043|ztult |
---|
041 | 0 |ajpn |
---|
044 | |aja |
---|
082 | 04|a641.013|bBEA |
---|
090 | |a641.013|bBEA |
---|
245 | 14|aThe beauty of Korean food, with 100 best-loved recipes :|bthe research and development project for the standardization of Korean cuisine /|ctext by Institute of Traditional Korean Food ; translated by Kiyung Ham, Richard Harris. |
---|
260 | |aElizabeth, NJ :|bHollym,|c2007. |
---|
300 | |a261 p.;|c26 cm. |
---|
500 | |aTủ sách thầy Nghiêm Việt Hương |
---|
650 | 0 |aHàn Quốc |
---|
650 | 10|aCookery|zKorean |
---|
650 | 17|aNghệ thuật ẩm thực|zHàn Quốc|2TVĐHHN |
---|
653 | 0 |aNghệ thuật ẩm thực |
---|
653 | 0 |aẨm thực |
---|
653 | 0 |aHàn Quốc |
---|
852 | |a100|bTK_Tiếng Hàn-HQ|j(1): 000086751 |
---|
890 | |a1|b3|c0|d0 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
Chỉ số xếp giá |
Loại tài liệu |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt mượn |
1
|
000086751
|
TK_Tiếng Hàn-HQ
|
641.013 BEA
|
Sách
|
1
|
|
|
|
Không có liên kết tài liệu số nào
|
|
|
|