- Khoá luận
- Ký hiệu PL/XG: 658.8342 VUL
Nhan đề: Influencing factors of consumer s perception about quality of organic food towards their purchasing intention /
|
000
| 00000nam#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 50903 |
---|
002 | 6 |
---|
004 | E3819B43-49AF-45F6-817D-CA55ABB7422D |
---|
005 | 202010191004 |
---|
008 | 081223s2017 vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
035 | |a1456404210 |
---|
035 | ##|a1083171696 |
---|
039 | |a20241130111506|bidtocn|c20201019100433|dtult|y20171225113511|zhuongnt |
---|
041 | 0 |aeng |
---|
044 | |avm |
---|
082 | 04|a658.8342|bVUL |
---|
100 | 0|aVũ, Thị Mai Linh |
---|
245 | 10|aInfluencing factors of consumer s perception about quality of organic food towards their purchasing intention / |cVũ Thị Mai Linh; Nguyễn Phương Liên hướng dẫn. |
---|
260 | |aHà Nội : |bĐại học Hà Nội, |c2017 |
---|
300 | |a84 tr. ; |c30 cm. |
---|
650 | |aConsumer|xorganic food |
---|
653 | |aThực phẩm hữu cơ |
---|
653 | 0 |aInfluencing factors |
---|
653 | 0 |aConsumer behavior |
---|
653 | 0 |aOrganic food |
---|
653 | 0 |aCustomer s purchasing intention |
---|
653 | 0|aKhách hàng |
---|
700 | 0 |aNguyễn, Phương Liên|eHướng dẫn |
---|
852 | |a100|bTK_Kho lưu tổng|c303011|j(2): 000101004-5 |
---|
890 | |a2|b0|c1|d2 |
---|
| |
Dòng |
Mã vạch |
Nơi lưu |
Chỉ số xếp giá |
Loại tài liệu |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt mượn |
1
|
000101004
|
TK_Kho lưu tổng
|
658.8342 VUL
|
Khoá luận
|
1
|
Tài liệu chỉ đọc tại Thư viện
|
|
|
2
|
000101005
|
TK_Kho lưu tổng
|
658.8342 VUL
|
Khoá luận
|
2
|
Tài liệu chỉ đọc tại Thư viện
|
|
|
|
|
|
|